Trofeu Joan Gamper
Esports Barça 22/08/2011

El Barça goleja el Nàpols (5-0)

Cesc Fàbregas, que s'ha estrenat com a golejador blaugrana, i Leo Messi, que ha marcat dos gols, han estat els grans protagonistes de la victòria al Trofeu Joan Gamper

à. G.
Cesc dedica el seu primer gol de blaugrana / GETTY

BarcelonaNo importa si és una final de la Supercopa contra el Reial Madrid o un Trofeu Joan Gamper amb el Nàpols davant, el Barça de Pep Guardiola no perd rigor competitiu. El conjunt blaugrana ha superat l'equip italià (5-0) en l'amistós que serveix per presentar la temporada al Camp Nou.

El partit ha començat amb Cesc de titular com a un dels grans atractius de la nit. El futbolista català s'ha col·locat a la posició de teòric davanter que habitualment ocupa Leo Messi. L'ex de l'Arsenal s'ha trobat còmode i des de ben aviat ha disposat de bones oportunitats per marcar. El gol ha arribat al minut 26, quan ha rematat sense oposició una bona passada d'Adriano des de la banda esquerra.

El segon gol del Barça ha arribat al minut 31, quan Keita ha rematat de cap una centrada d'Iniesta i ha superat el porter del Nàpols.

El ritme anotador no ha decaigut en la segona meitat, quan han arribat els gols de Pedro (minut 62) i Messi (minuts 65 i 76). L'argentí ha estat un dels futbolistes més aplaudits al Camp Nou, on s'han reunit 78.000 espectadors.

Repassa aquí el minut a minut del partit.