Barça
Esports Barça 21/09/2011

Cesc rescata un punt a Mestalla (2-2)

Els gols de Pedro i el català, que ha marcat en els quatre partits de l'equip blaugrana, han servit per evitar la derrota contra un rival que ha sabut aprofitar els problemes defensius del conjunt blaugrana en la primera meitat

Cesc, Pedro i Messi.

BarcelonaEl Barça ha sabut remuntar un difícil partit a Mestalla (2-2), on el València s'ha avançat en dues ocasions. Els gols de Pedro i Cesc Fàbregas, que ha marcat en els quatre partits de l'equip blaugrana, han servit per evitar la derrota contra un rival que ha sabut aprofitar els problemes defensius del conjunt blaugrana en la primera meitat.

L'equip de Pep Guardiola no deixa moltes escletxes, però els futbolistes que entrena Unai Emery n'han sabut trobar moltes durant la primera meitat per la banda esquerra del seu atac. En una d'aquestes accions ha arribat el primer gol del conjunt local, quan Abidal s'ha introduït la pilota en la porteria després d'una centrada de Mathieu.

Als dos minuts del gol local, Pedro ha empatat en una acció en la qual també han participat Cesc i Messi. L'arbitre del partit a Mestalla, Velasco Carballo, no ha vist llavors un clar penal de Rami sobre Leo Messi.

El Barça ha tornat a caure en la mateixa errada i ha encaixat un altre gol, aquest de Pablo Hernández, amb una jugada generada des de la banda esquerra de l'atac del València CF.

Després del descans, el Barça ha solucionat els seus problemes defensius i, gràcies a l'entrada d'Adriano, Villa i Thiago, ha sabut recuperar la iniciativa en el joc i empatar el partit amb un gol de Cesc Fàbregas, que s'ha tornat a associar amb Leo Messi.

David Villa ha tingut una clara oportunitat per avançar el Barça a dos minuts del final, però no ha pogut superar Guaita.