Barça
Esports Barça 01/11/2011

Messi s'exhibeix en el triomf del Barça contra el Viktoria Plzen (0-4) a Praga

L'equip blaugrana certifica la seva classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions amb una victòria que el davanter argentí ha decidit amb tres genialitats

à. G.
Cesc, Busquets, Messi i Cuena celebren un gol.

BarcelonaTriomf del Barça a Praga contra el Viktoria Plzen (0-4) que li serveix per certificar la seva classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions.

Si Leo Messi és el millor futbolista del món és per partits com el d'aquest dimarts, en què el davanter argentí ha sentenciat en tan sols 25 minuts un partit que no havia començat còmode per al conjunt blaugrana. Del minut 23 al 47 Messi ha anotat dos gols (ja en suma 202) i ha deixat el Viktoria Plzen amb deu jugadors ja que Cisovsky ha estat expulsat en cometre penal.

Arribat aquest punt, amb dos gols de diferència, el Barça ha tingut un partit còmode, molt diferent del que s'ha trobat en uns primers minuts en què el conjunt txec ha pressionant més endavant del que els rivals del conjunt blaugrana acostumen. Víctor Valdés s'ha hagut de guanyar el rècord d'imbatibilitat amb una intervenció clau per evitar una clara oportunitat de Petrzela.

L'equip de Pep Guardiola ha monopolitzat el control de la pilota en la segona meitat, quan Isaac Cuenca ha tornat a exhibir la bona sintonia que té amb Leo Messi. D'una centrada seva, precisament, ha arribat el tercer gol del Barça, aquest obra de Cesc Fàbregas.

El tècnic blaugrana ha donat entrada Keita, Maxwell i Alexis Sánchez, que minuts abans del partit ha rebut l'alta mèdica, en la recta final d'un encontre que al final ha estat plàcid per al Barça, que ha arrodonit la festa amb el tercer gol de Messi, el quart de l'equip i el 500 del conjunt en l'era Guardiola.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Viktoria Plzen, 0: Pavlik; Limbersk_, Bystron, Cisovsky, Pilar, Horvath (Reznic, min.78), Petrzela, Jiracek, Kolar (Duris, min.67), Rajtoral i Bakos (Sevinsky, min.25)

Barça, 4: Valdés, Alves (Maxwell, min.71), Piqué, Puyol, Abidal (Alexis Sánchez, min.73), Sergio (Keita, min.65), Thiago, Cesc, Adriano, Cuenca i Messi.

Gols: 0-1, min.24: Messi. 0-2, min.45+: Messi. 0-3, min.72: Fàbregas. 0-4, min.90+: Messi.

Àrbitre: Robert Schörgenhofer. Groga a Pilar (min.16), Alves (min.49), Limbersky (min.60), Jiracek (min.75) i Horvath (min.76). Ha expulsat Cisovsky amb vermella directa (min.23).