Barça
Esports Barça 23/04/2011

El Barça pateix més del compte per superar un endreçat Osasuna (2-0)

David Villa, que s'ha mostrat molt participatiu durant tota la primera meitat, i Leo Messi, han anotat els dos gols en un partit molt incòmode per al Barça

à. G.
David Villa.

BarcelonaEl Barça ha patit més del compte per superar un endreçat Osasuna al Camp Nou (2-0) i manté els vuit punts de diferència respecte al Reial Madrid. Els gols de David Villa i Leo Messi han donat els tres punts al líder de la Lliga.

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha apostat per un onze format per Valdés, Alves, Mascherano, Milito, Maxwell, Thiago, Busquets, Keita, Villa, Jeffren i Afellay. En total, set canvis respecte a l'equip que dimecres va jugar la final de la Copa del Rei a Mestalla.

Messi, Xavi i Iniesta s'han quedat a la banqueta, mentre que Puyol i Piqué no han entrat a la convocatòria.

El Barça ha sortit amb ganes de marcar un gol com abans millor, però l'Osasuna mantenia la seva porteria a zero fins que al minut 23 ha arribat el gol del Barça. Villa ha marcat en aprofitar una passada de Jeffren. El davanter, que no anotava des del 26 de febrer, s'ha mostrat molt participatiu al llarg de tota la primera meitat.

Al minut 44 Víctor Valdés ha fet una aturada de mèrit que ha permès al Barça arribar al descans amb avantatge.

Pep Guardiola ha fet un canvi al descans i ha donat entrada a Iniesta al lloc de Jeffren. Als pocs minuts de la segona meitat, a més, el tècnic ha donat entrada a Leo Messi, que ha ocupat el lloc de Villa al terreny de joc. Una mica més tard ha estat Xavi qui ha entrat per Milito, lesionat.

Messi ha marcat el segon gol del Barça, el de la tranquil·litat, al minut 87.

Barça, 1: Valdés, Alves, Mascherano, Milito (Xavi, minut 65), Maxwell, Thiago, Busquets, Keita, Villa (Messi, minut 57), Jeffren (Iniesta, minut 45) i Afellay.

Osasuna, 0: Ricardo; Nelson, Lolo, Miguel Flaño, Monreal; Damià (Timor, minut 79), Nekounam, Vadocz, Cejudo (Calleja, minut 86); Camuñas i Kike Sola (Pandiani, minu 79).

Gols: David Villa (minut 23) i Messi (minut 87).

Àrbitre: Delgado Ferreiro. Groga als locals Dani Alves (minut 49) i Keita (minut 79) i als visitants Nekounam (minut 76) i Timor (minut 83).

Incidències: 73.285 espectadors al Camp Nou.