Esports Barça 01/09/2011

Guardiola i Emery assisteixen al Fòrum d'Entrenadors de Clubs d'Elit

Els tècnics del Barcelona i el València, respectivament, van assistir a Nyon al tretzè Fòrum d'Entrenadors de Clubs d'Elit de la UEFA, que van analitzar lluny de l'àmbit competitiu l'estat del futbol actual

Efe
1 min
Guardiola, al Fòrum d'Entrenadors.

BarcelonaPep Guardiola i Unai Emery, tècnics del Barcelona i el València, respectivament, van assistir a Nyon al tretzè Fòrum d'Entrenadors de Clubs d'Elit de la UEFA, que van analitzar lluny de l'àmbit competitiu l'estat del futbol actual.

Al costat dels dos tècnics van estar, entre d'altres, Sir Alex Ferguson (Manchester United), Andre Villas-Boas (Chelsea), Arsène Wenger (Arsenal), Roy Hodgson (West Bromwich Albion), Remi Garde (Lió), Didier Deschamps (Marsella), Massimiliano Allegri (Milan), Ralf Rangnick (Schalke 04), Thomas Schaaf (Werder Bremen), Frank de Boer (Ajax), Felix Magath (Wolfsburg), Jorge Jesús (Benfica), Vítor Pereira (Porto), Mircea Lucescu (Shaktar Donetsk) i Rudi Garcia (Lilla).

El francès Gerard Houllier, qui té una àmplia experiència a la Lliga de Campions al capdavant del Liverpool i el Lió i que va acudir com a observador tècnic de la UEFA.

Els tècnics van intercanviar els seus punts de vista sobre qüestions d'actualitat en una reunió que, com va reconèixer Schaaf, sempre "és una gran oportunitat i una cosa molt especial".

"Tenir la possibilitat d'estar amb col·legues d'aquest nivell, parlar i intercanviar punts de vista i idees sobre qüestions que ens concerneixen és important", ha indicat el tècnic del Bremen.

Per la seva banda, Michel Platini i els membres de la UEFA escolten les opinions dels tècnics i pren en consideració algunes de les idees per desenvolupar propostes, especialment de la Lliga de Campions.

El fòrum també serveix per donar als entrenadors joves l'oportunitat d'escoltar i aprendre de col·legues amb més experiència i veterania.

stats