Esports Barça 02/02/2014

El Barça B debuta a la Romareda amb una victòria de nivell (0-2)

Denis i Adama han marcat els gols blaugranes davant el Saragossa

El blaugrana Adama fa un xut davant el porter Leo Franco

BarcelonaEl Barça B ha guanyat aquest diumenge a la Romareda contra el Saragossa (0-2), en la 24a jornada de la Lliga Adelante. Així, el filial blaugrana, que no havia jugat mai a l'estadi aragonès, aconsegueix el gran repte de conquerir un estadi de Primera, en un partit on el resultat s'ha quedat curt.

Denis Suárez ha obert el marcador al minut 6 de partit, després d'una excel·lent passada d'Adama. Els d'Eusebio Sacristán han dominat a plaer en la primera meitat i han pogut fer el segon, però han perdonat en més d'una ocasió. El porter del l'equip aragonès, Leo Franco, inmillorable, ha evitat la desfeta abans del descans.

El Barça B ha seguit controlant en el segon acte davant un Saragossa desaparegut. Adama, que ha jugat un gran partit, ha fet el segon de la tarda al minut 60, aprofitant un altre error de la defensa local.