Supercopa
Esports Barça 14/08/2011

Empat en un clàssic apassionant (2-2)

Madrid i Barça han empatat en el partit d'anada de la Supercopa, un duel espectacular amb gols d'Özil, Villa, Messi i Xabi Alonso

à. G.
1 min
Marcelo i Alexis persegueixen la pilota / AFP

BarcelonaEl futbol ha tornat i ho ha fet de la millor manera possible. Madrid i Barça han empatat en el partit d'anada de la Supercopa, un duel espectacular amb gols d'Özil, Villa, Messi i Xabi Alonso.

El conjunt blanc, que ha exhibit una notable superioritat física, s'ha avançat en el marcador al minut 13 gràcies a un gol de Mesut Özil, que ha sabut aprofitar l'assistència de Karim Benzema pel centre de la defensa, on Mascherano i Abidal han debutat com a parella de centrals.

El Barça ha patit, però ha sabut donar-li la volta al marcador en la recta final de la primera meitat. David Villa ha empatat el marcador amb un golàs al minut 36 i Messi ha avançat el Barça al minut 46.

El Reial Madrid ha tornat a recuperar energia després del descans i Xabi Alonso ha empatat el partit al minut 9 de la segona meitat.

El marcador ja no s'ha mogut, tot i que tots dos equips han disposat de bones oportunitats per a fer-ho.

Pep Guardiola ha apostat per un onze inicial format per Víctor Valdés, Dani Alves, Mascherano, Abidal, Adriano, Thiago, Keita, Iniesta, Messi, Alexis i Villa. A la segona meitat el tècnic blaugrana ha donat entrada Xavi, Piqué i Pedro.

Repassa aquí el minut a minut del partit.

stats