Barça
Esports Barça 30/03/2012

Villa: "Estic cremant ja l'última etapa de la recuperació"

El futbolista asturià del Barça evoluciona favorablement de la lesió i assegura que veu "la llum al final del túnel" i que té moltes ganes "de tornar a gaudir del futbol des de dins"

Ara
1 min
David Villa/ XAVIER BERTRAL

BarcelonaCada dia s'acosta més el moment en què David Villa tornarà a trepitjar un terreny de joc per jugar a futbol. El davanter asturià del Barça va lesionar-se durant les semifinals del Mundial de Clubs davant l'Al-Sadd i va ser operat d'una fractura de tíbia el 19 de desembre. Després de més de tres mesos i mig de treball, el jugador assegura que ja està "cremant l'última etapa" de la recuperació.

"Estic molt animat, content. Estic veient la llum al final del túnel, i ja tinc ganes de gaudir una altra vegada del futbol des de dins", ha assegurat.

David Villa ha parlat durant un acte de la Federació Espanyola de Futbol i l'Associació de Futbolistes Espanyols, en què s'ha presentat l'acord per disposar d'un desfibril·lador a les instal·lacions de tots els camps de futbol des de Primera Divisió fins a Tercera.

stats