BARÇA
Esports Barça 13/02/2015

S'acaba la declaració de Bartomeu davant el jutge Ruz, gairebé tres hores després

El president del Barça, imputat en el Cas Neymar per un presumpte delicte de frau fiscal, ha abandonat l'Audiència Nacional sense voler fer declaracions públiques

Ara
1 min
Josep Maria Bartomeu, entrant a l'Audiència Nacional / PACO CAMPOS / EFE

BarcelonaJosep Maria Bartomeu, president del Barça, ja ha comparegut a l'Audiència Nacional per declarar en el cas Neymar. Aquest divendres 13 era el dia escollit pel jutge Ruz perquè tant el club com el president com el club –ho fa l'advocat Cristóbal Martell en la seva representació– donessin explicacions per un delicte de frau fiscal contra Hisenda per valor de 2,8 milions d'euros. La vista ha durat gairebé tres hores.

Inicialment, el Barça havia escollit Néstor Lamela com a representant, però el jutge Ruz no va acceptar-lo ja que havia actuat com a testimoni en aquest mateix cas. Arran d'això, el Barça va decidir no nombrar cap altre representant i és el mateix Martell qui s'encarrega de donar explicacions. La declaració de l'advocat ha començat amb uns minuts de retard (estava prevista per les 10.30 h) i ha començat a les onze i posteriorment ho farà Bartomeu.

El president del Barça ha entrat a l'Audiència Nacional acompanyat del seu advocat, José Ángel González Franco, que també ha assistit a la declaració. L'interrogatori de Ruz a Bartomeu ha durat gairebé tres hores, i en acabat el president no ha volgut fer declaracions, abans d'agafar un avió de tornada a Barcelona.

stats