Barça
Esports Barça 17/10/2011

Andreu Fontàs diu que la renovació és una mostra de "confiança del club"

El defensa, que aquest dilluns ha renovat el seu contracte amb l'entitat blaugrana fins al juny de 2015, assegura que ara li toca demostrar a ell el seu valor

Efe
1 min
Andreu Fontàs, durant un rondo.

BarcelonaEl defensa Andreu Fontàs, que aquest dilluns ha renovat el seu contracte amb l'entitat blaugrana fins al juny de 2015, ha assegurat que la decisió per part del Barça és una mostra de "confiança del club" i que ara li toca demostrar a ell el seu valor.

Fontàs ha ampliat el seu contracte amb el Barcelona fins al juny de 2015. La seva clàusula de rescissió augmenta dels 30 als 70 milions d'euros.

En unes declaracions difoses pel Barcelona, Fontàs, que va arribar al primer equip en la primavera passada a causa de la malaltia de Eric Abidal, ha explicat sentir-se "molt feliç", perquè "una renovació pel primer equip del Barça no mereix menys".

"(La renovació) em dóna encara més i més força per treballar al màxim cada dia i demostrar que valc", ha indicat Fontàs, qui aquesta temporada amb prou feines ha comptat per a Pep Guardiola, ja que només ha disputat un partit amb el primer equip (2-2 a Anoeta).

"Estic molt tranquil. He viscut situacions similars amb el Barça B i sé que és molt difícil. Estic en el millor equip del món, amb els millors jugadors del món i a poc a poc i treballant ja arribaran les oportunitats", ha afegit.

stats