BARÇA
Esports Barça 05/04/2013

Ancelotti: "No crec que Stark creés problemes al Barça"

Cal recordar que, ja en la roda de premsa posterior al partit de dimarts, el tècnic italià va afirmar que el col·legiat havia "regalat el segon gol al Barça"

Ara
1 min
Carlo Ancelotti, tècnic del París Saint-Germain

BarcelonaCarlo Ancelotti ha dit aquest divendres en roda de premsa que no considera que Stark perjudiqués el Barça en l'enfrontament de dimarts passat: "No crec que Stark creés problemes al Barça". El tècnic del PSG ja va afirmar després d'aquell partit que el col·legiat havia "regalat el segon gol al Barça".

Tot i així, Ancelotti ha elogiat el Barça. "El somni de qualsevol jugador és jugar al Barça. Un gran estadi, amb un gran ambient i amb molts aficionats". A més, considera que l'equip blaugrana "no canviarà la seva filosofia de joc, i nosaltres tampoc".

També ha opinat que tan sols "Messi, Cristiano Ronaldo i Ibrahimovic poden marcar la diferència". Finalment, fent referència a la titularitat de David Beckham contra els blaugranes, Ancelotti ha assegurat que l'anglès va fer exactament el que el tècnic li va demanar, i ha afegit que "un president no pot obligar-te a alinear un jugador o un altre".

stats