Barça
Esports Barça 30/11/2011

David Villa: "No dono importància al que es diu de mi"

El davanter del Barça ha parlat de la seva situació a l'equip i ha recordat que els que han d'estar satisfets amb el seu rendiment són el club, l'entrenador i els companys

Ara
1 min

BarcelonaDavid Villa, davanter del Barça, ha parlat de la seva situació a l'equip: "No dono importància al que es diu de mi. Al capdavall, jo treballo per a un club, que és el que em paga, i per a un entrenador i uns companys, que són els que han d'estar contents amb mi".

Segons l'asturià, "sé quina és la meva feina i tinc la mateixa confiança que la temporada passada o més. Sempre he tingut l'estima dels companys i del públic".

"Ocupo les mateixes posicions que la temporada passada i les conec perfectament", ha explicat David Villa. "Jo em sento important", ha remarcat.

El davanter opina que "l'equip sempre està més tranquil a casa, i més nosaltres, amb els aficionats que tenim. Hem de canviar la situació de fora de casa i intentar no perdre més punts".

"Sempre és important guanyar després d'una derrota", ha dit Villa, que també ha parlat de la targeta groga que Gerard Piqué va provocar: "L'àrbitre va donar el seu veredicte a l'acta, i la resta són interpretacions".

Respecte al proper partit del Reial Madrid, Villa ho té clar: "Sempre em fa feliç que guanyi l'Sporting. Si ens fan un favor i podem retallar punts al líder, molt millor".

stats