Barça
Esports Barça 29/03/2013

Jordi Roura: "La lesió de Xavi? El futbol té riscos"

El tècnic ha parlat aquest divendres en roda de premsa

à. G.
2 min

BarcelonaAbans de jugar aquest dissabte contra el Celta de Vigo, Jordi Roura ha passat aquest divendres per roda de premsa. "Entre aquest divendres i aquest dissabte analitzarem l'estat de l'equip per decidir amb qui juguem. Volem recordar la importància de jugar a Vigo. És una passa més cap al nostre objectiu final", ha explicat.

"Els partits contra equips en una situació tan complicada com la del Celta sempre són molt difícils", ha assegurat Jordi Roura, que ha avançat que Tito Vilanova no viatjarà a Vigo. "La Lliga és molt important i anem a intentar mantenir la línia de l'equip. Som perfectament conscients de la importància del partit de Vigo i qui jugui ho ha de fer al 100%", ha afegit.

"El camp del Celta de Vigo aguanta molt bé la pluja, però si la pilota no corre, tindrem més dificultats", ha analitzat.

El tècnic ha parlat de la baixa de Xavi, però ha intentat evitar polèmiques. "Cada any hi ha situacions així en què hi ha moltes baixes a l'equip. Tothom ha de demostrar per què és a l'equip. La lesió de Xavi? Va jugar perquè tenia l'OK dels metges. El futbol té riscos i ara tan sols ens preocupa recuperar-lo com més aviat millor", ha assegurat.

Respecte a la informació que aquest divendres publica 'L'Équipe', Jordi Roura ha recordat que "el segon entrenador del Reial Madrid ha desmentit la informació. Que facin el que creguin".

"Estem molt contents amb el treball d'Alex Song, que està assumint un paper difícil per a un jugador de la seva qualitat. Sempre que ha jugat ho ha fet a un nivell molt alt. Estem encantats amb com ens està ajudant", ha recordat.

stats