Barça
Esports Barça 28/10/2011

Pep Guardiola: "Pelé, Di Stéfano... Del que jo he vist, no hi ha res semblant a Messi"

L'entrenador del Barça surt en defensa del davanter argentí: "La gent paga l'entrada per veure'l jugar a ell, és superior a la resta perquè cada tres dies competeix. Sobre la convocatòria d'Alexis amb Xile: "Vicente del Bosque sí que em truca, però Borghi, no""

à. G.
2 min
Pep Guardiola dirigint l'entrenament al Camp Nou

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha sortit aquest divendres en defensa de Leo Messi: "És un jugador diferent que et fa guanyar els partits, fins i tot quan està a un nivell més baix. Jo decideixo si juga o no".

Segons el tècnic blaugrana, "tothom pot donar la seva opinió, però Messi sap l'opinió que té a dins de l'equip i això és el que importa. Res del que hem fet ho haguéssim fet sense ell. Per a nosaltres és indiscutible, encara que no faci cap gol en el que queda de temporada. La gent paga l'entrada per veure'l jugar a ell, és superior a la resta perquè cada tres dies competeix. Pelé, Di Stéfano... Del que jo he vist, no hi ha res semblant a Messi".

"Quan ho cregui convenient, li donaré descans a Messi", ha assegurat Pep Guardiola, que no ha volgut avançar si jugarà aquest dissabte (20 hores) contra el Mallorca.

"No sempre farem quatre o cinc gols. En l'esport també hi ha victòries ajustades. Quan recuperem a tothom, farem un salt endavant. De totes maneres, El to de l'equip des de principi de temporada fins ara és més que excel·lent", ha dit l'entrenador del Barça. El tècnic ha valorat l'alta mèdica de Gerard Piqué i Carles Puyol: "És una bona notícia que hi siguem tots, ja sabeu que no som gaires".

"No sóc l'entrenador del Madrid, per jutjar el seu joc", ha opinat Guardiola. "A mi el Madrid sempre m'ha semblat un equip fort, que juga bé... Al desembre ens enfrontarem", ha dit.

Segons l'entrenador, "en quatre anys mai hem fet el ridícul i això en l'esport és molt difícil".

"Alexis està bastant bé, en l'última fase de la recuperació. Sobre si ha d'anar amb Xile, això s'ha de preguntar a Borghi. Vicente del Bosque sí que em truca, però Borghi, no", ha opinat.

Respecte a la situació de futbolistes com Isaac Cuenca, Montoya, Muniesa i Rafinha, Guardiola ha estat clar: "El club està per la feina. Són jugadors que els vol tothom".

Pep Guardiola també ha parlat del Mallorca: "Ens esperem un partit en què haurem d'atacar una bona defensa".

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats