Barça
Esports Barça 03/02/2012

Pep Guardiola: "No vull que Messi estigui trist, per això juga"

L'entrenador del Barça surt en defensa del davanter argentí del Barça i recorda que "és el futbolista més determinant"

Ara
2 min
Pep Guardiola.

BarcelonaUn dia abans de jugar contra la Reial Societat, Pep Guardiola, entrenador del Barça, ha assegurat que "Messi sempre està bé, és molt competitiu. Sovint assumeix responsabilitats que no li pertoquen, però és el més determinant".

"Leo Messi és un jugador que, sense estar al seu millor nivell, està per sobre de la resta. La seva estadística tirant penals és extraordinària", ha afegit l'entrenador. "Hi ha gent que té altres inquietuds, però la de Leo Messi és jugar. No vull que Messi estigui trist, per això juga", ha opinat.

El tècnic blaugrana ha confirmat que "Xavi estarà en condicions de jugar. Està millor, el descans li ha anat molt bé. Porta quatre anys sense descans i arriba un moment que el cos ho demana". Guardiola, a més, ha recordat que "Alexis Sánchez té alguns problemes a la clavícula i no és fàcil competir així".

Pep Guardiola no ha volgut parlar de la seva renovació: "No cal que li donem molta importància", ha explicat el tècnic, que no veu just que es comparin les declaracions de Sandro Rosell amb els atacs arbitrals que es llancen des de Madrid.

El tècnic no vol pensar en el Reial Madrid: "El que ens ha de preocupar és guanyar el nostre partit. Hem de pensar a fer la nostra feina com millor sabem i no preocupar-nos del que fa la resta", ha dit.

"Si la gent vol venir, que s'abrigui molt. Tant de bo pugui venir molta gent", ha opinat l'entrenador del Barça.

Segons Guardiola, "no sé què li falta al Barça. Em conformo amb el que hem fet durant aquest temps. A nosaltres, a Tito Vilanova i a mi, ens agrada treballar amb gent jove, que no demana res i ho dóna tot".

stats