Barça
Esports Barça 30/04/2011

Sandro Rosell: "L'afició ha de pensar en el nostre equip i no en les provocacions que ens han fet"

El president del Barça ha assegurat després del partit d'Anoeta que "no m'agrada l'ambient que s'ha creat des de l'altra banda", de cara al partit de dimarts

Redacció
1 min

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha assegurat després del partit d'Anoeta que "no estem decebuts perquè hem lluitat contra un equip que ha lluitat molt. Això és futbol i avui ens toca saber perdre. Jo sóc de ciències i fins que les matemàtiques no diguin el contrari, hem d'esperar per aixecar el títol".

"Voldria fer una crida al civisme de cara a dimarts, on hem de donar exemple. L'afició ha de pensar en el nostre equip i no en les provocacions que ens han fet", ha assegurat Rosell. "No m'agrada l'ambient que s'ha creat des de l'altra banda", ha dit, després de negar que hagi parlat amb ningú del Reial Madrid en les darreres hores.

"La lesió de Montoya és una mala notícia", ha opinat el president del Barça.

"Voldria felicitar la Reial Societat. D'una banda, pel partit que ha fet i com li ha donat la volta al partit apostant pel futbol. De l'altra, pel comportament fora del terreny de joc", ha opinat Rosell.

stats