Publicitat
Publicitat

Barça

El tècnic coneix el futbolista de les categories inferiors del club blaugrana

Zoran Vekic: "A Bojan li agradaria anar a la Roma"

El representant del jove futbolista del Barça ha assegurat que el davanter català està interessat en jugar a la Roma la propera temporada i en tenir com a entrenador a Luis Enrique

El representant del jove futbolista del Barça Bojan Krkic, Zoran Vekic, ha assegurat que el davanter català està interessat en jugar a la Roma la propera temporada i en tenir com a entrenador a Luis Enrique, a qui coneix de les categories inferiors del club culer.

"Luis Enrique i Bojan es coneixen, així que està clar que a Bojan li agradaria anar a la Roma", va afirmar l'agent del jugador en declaracions a l'emissora de ràdio italiana Maná, Maná.

Vekic va insistir dient que la incorporació de Bojan al nou projecte del tècnic asturià seria "el matrimoni perfecte", encara que va reconèixer que el més adequat és esperar per veure què pensa el Barcelona de Pep Guardiola sobre la possible operació.

"Cal esperar, cal ser prudent perquè serà el Barça qui prengui una decisió. Ell treballa per al club blaugrana i no vol confondre les coses. Per això ha ordenat silenci total", va sentenciar el representant.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT