Lliga de Campions
Esports Barça 25/08/2011

Zubizarreta: "En això del futbol cada vegada hi ha menys favorits"

El secretari tècnic del Barcelona ha recelat del BATE Borissov bielorús i el principiant Viktoria Pilzen txec, rivals amb els quals ha quedat aparellat, al costat del Milan, en el Grup H de la Lliga de Campions

Efe
2 min

MònacoEl secretari tècnic del Barcelona, Andoni Zubizarreta, ha recelat del BATE Borissov bielorús i el principiant Viktoria Pilzen txec, rivals amb els quals ha quedat aparellat, al costat del Milan, en el Grup H de la Lliga de Campions.

"És cert que nosaltres i el Milan som dos campions d'Europa i els dos equips amb més història, però això s'ha de demostrar al camp. En això del futbol cada vegada hi ha menys favorits, perquè cada vegada està tot més igualat", ha dit després de conèixer el resultat del sorteig.

Zubizarreta ha analitzat el grup: "Ens ha tocat un rival tremendament conegut, amb molt talent individual i col·lectiu, i dos més dels quals desconeixem moltes coses, però això ens permetrà estudiar i aprendre d'altres equips i conèixer altres estils de futbol".

El secretari tècnic del conjunt blaugrana s'ha mostrat convençut que, malgrat ser el BATE Borisov i el Viktoria dos rivals amb poca experiència en l'elit, "segur que seran duríssims i d'una gran exigència", sobretot al seu camp.

Tampoc no ha volgut analitzar els llargs desplaçaments a Praga i, sobretot a Minsk. "Venim a un lloc com aquest, a un sorteig de 'Champions' i aquí no et toquen els rivals en funció dels quilòmetres que hi ha de distància. Anirem a jugar on hàgim d'anar i ens preocuparem això sí que l'equip viatgi còmode".

Finalment, Zubizarreta ha valorat el premi que ha rebut després del sorteig Leo Messi, al qual la UEFA l'ha distingit com el millor jugador de les lligues europees la temporada passada.

"És un premi més per a Messi, però també per a tota la plantilla, tal com ell mateix ha reconegut. Perquè Leo entén el futbol com un rendiment col·lectiu i sap que és un premi de tots".

stats