BARÇA
Esports Barça 24/05/2013

Cruyff: "Dos caps en un mateix vaixell? S'ha d'aprendre del passat"

El tècnic holandès es mostra crític amb la possible arribada de Neymar pel rol que adoptaria dins el vestuari el brasiler

Ara
1 min

BarcelonaJohan Cruyff s'ha mostrat crític amb la junta directiva del Barça pel possible fitxtage de Neymar. L'holandès considera que el que suposa l'arribada del brasiler podria ser perjudicial per a l'equip: "Dos caps en un mateix vaixell? S'ha d'aprendre del passat".

Cruyff també s'ha mostrat crític amb Rosell per com s'ha portat el tema Valdés. "Són coses que fan que un es plantegi què està passant realment. Amb Guardiola va succeir el mateix, i amb d'altres, igual. Cal esbrinar què ha passat amb ell perquè no és normal. Cal investigar. És evident que si a dalt hi ha alguna cosa que no funciona, a baix és molt difícil...", ha comentat.

Pel que fa a la polèmica sobre el passadís en el derbi, l'holandès hi ha restat importància: "Són ximpleries. L'esport és respecte. Si un guanya la Lliga se li fa el passadís d'honor. És respecte, això no té res a veure ni amb colors ni rivals".

Finalment, Cruyff ha opinat sobre el Madrid, i ha acusat el comportament de Mourinho com la causa de la mala temporada dels blancs. "El seu comportament és un detall important per a tothom. El Madrid no és un mal equip, té un molt bon equip, si no ha aconseguit res és per culpa d'aquest comportament", ha conclòs l'extècnic blaugrana.

stats