Espanyol - Barça
Esports Barça 18/12/2010

Pep Guardiola: "Hem guanyat a un superequip que encara no havia perdut a casa"

El de Santpedor destaca la dificultat de guanyar en un camp "on la gent pressiona molt i ajuda el seu equip" i on encara no hi havia guanyat ningú

Marina Sancho
1 min
Pep Guardiola durant el derbi a Cornellà-El Prat.

BarcelonaPep Guardiola estava molt satisfet amb la victòria del seu equip. "Només puc felicitar l'equip per aquesta victòria davant un equip a qui només havien fet dos gols a casa. És una gran nit per nosaltres, estem contents, hem jugat contra un superequip".

Per al tècnic de Santpedor, l'esforç de tots els seus jugadors ha estat la clau de l'exhibició blaugrana:"Osvaldo, Luis García, Callejón... son un autèntic punyal, tenen molta potència i sense l'esforç de tots els jugadors no haguéssim aconseguit la victòria. És la seva voluntat el que fa que tot vagi millor i que la nostra defensa estigui més tranquila".

L'entrenador del Barça també ha elogiat el seu rival. "Hem guanyat a un molt bon equip, més enllà que sigui l'altre club de la ciutat. Són un conjunt molt jove, molt ben ordenat. Ens han obligat a fer un molt bon partit en un camp on la gent pressiona molt i ajuda molt el seu equip".

Guardiola ha tornat a desfer-se en elogis cap als seus jugadors. "L'equip no deixa de sorprendre'm, veus com entrenen, com pugen a l'autocar, com estan al vestidor... No en tenen mai prou. Els hi agrada jugar". El de Santpedor, però, ha advertit que algun dia tot s'acaba: "Aquest és el tercer any jugant així, i tard o d'hora la màgia s'acaba, però dependrà de nosaltres que això duri".

Pep també ha agraït que l'afició de l'Espanyol ovacionés Iniesta. "Andrés s'ho mereix tot. Nosaltres intentem que ell sigui el reflex de què és la institució i el club i ens fa senir-nos molt orgullosos".

stats