Espanyol-Barça
Esports Barça 15/12/2010

Cruyff: "Un derbi és sempre especial, tant és si l'Espanyol és quart o desè"

L'ex entrenador del Barça ha confirmat la seva presència dissabte a Cornellà-El Prat en l'Espanyol-Barça. Ha dit que hi anirà per veure "com estan els jugadors" de cara a la llista de convocats de la selecció

Natalia Arroyo
1 min
Johan Cruyff a la presentació del Catalunya-Hondures.

BarcelonaL'holandès ha valorat el derbi positivament. "Tenim la sort que l'Espanyol està jugant molt bé aquesta temporada i estan motivats", ha dit, pensant en el benefici del bon rendiment dels jugadors periquitos amb la selecció. Tot i així, ha reconegut que el fet que l'Espanyol sigui quart, no fa més o menys difícil un derbi. "Mai ha sigut fàcil jugar contra l'Espanyol. Ells a casa estan funcionant molt bé. Però en un derbi no importa si són quarts, desens o dotzens, perquè per si sol, un derbi és un partit d'allò més especial i difícil".

Ha previst que serà un partit "difícil per al Barça", res a veure amb el partit contra el Madrid. "El Madrid no va voler ser un equip defensiu, però totes les línies havien d'estar avançades. Mourinho va avançar només la defensa, sense que es fes prou pressió sobre els jugadors que tenien la pilota. És un dels errors que més recordo d'aquell partit, va ser molt fàcil pel Barça".

Confia en què l'Espanyol-Barça no deixi cap jugador fora de combat per al partit de la selecció. "El de Catalunya no és un partit oficial, és un partit que existeix gràcies als colors. I els jugadors, si senten els colors del seu país, estaran disponibles. A partir de dilluns veurem qui convoquem".

stats