BARÇA
Esports Barça 10/07/2013

Deulofeu, cedit a l'Everton per una temporada

El davanter del filial blaugrana estarà a les ordres del tècnic català Robert Martínez

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça i l'Everton han arribat a un acord per a la cessió del davanter del filial Gerard Deulofeu al club anglès per una temporada.

Deulofeu, que inicia una nova aventura a la Premier League, estarà a les ordres del tècnic català Robert Martínez, que aquest curs enceta una nova etapa com a tècnic de l'entitat anglesa després del seu pas pel Wigan. "Deulofeu és un autèntic diamant del futbol espanyol i un jove amb un increïble talent futbolístic. Estic molt il·lusionat perquè ell ha triat l'Everton per donar un pas endavant en la seva carrera futbolística", ha reconegut el tècnic de Balaguer a la web del club anglès.

Per la seva banda, el jugador ha declarat en una entrevista a la web de l'Everton que té "moltes ganes" de començar a jugar "amb un gran equip de la història del futbol com és l'Everton" i s'ha mostrat satisfet de tenir l'oportunitat de jugar a la Premier League. Deulofeu s'ha definit com "un davanter ràpid i bo en l'u contra u" abans de parlar de la seva etapa al club blaugrana: "Entrenar-te al Barça és fantàstic i sobretot poder-ho fer al costat de jugadors com Messi o Iniesta, que són els millors jugadors del món. És una gran experiència", ha conclòs.

stats