Publicitat
Publicitat

Barça

A diferència del 1992, el Barça jugarà a Wembley de blaugrana el 28 de maig

Els dos clubs finalistes i la UEFA s'han reunit avui a Londres i han pactat tots els detalls de la final, fins i tot els horaris dels entrenaments i les declaracions del dia abans

El Barça serà l'equip local en la final de la Lliga de Campions del pròxim 28 de maig a Wembley i, per tant, vestirà amb la primera equipació, la blaugrana, contra el Manchester United.

Així doncs, i a diferència de la final a l'estadi anglès de l'any 1992, quan el FC Barcelona va aixecar la primera Champions de la seva història vestint la segona equipació –que llavors era taronja-, l'equip podrà lluir els colors blau i grana. Aquest és un dels acords als quals s'ha arribat aquest divendres després d'una reunió que s'ha fet a Londres en la qual han participat la UEFA, el Barça i el Manchester United.

Un altre dels aspectes que s'ha decidit en la trobada ha estat la distribució de les aficions. L'afició del FC Barcelona, que tindrà com a aeroport de destinació a Londres el de Stansted, ocuparà la part oest de l'estadi de Wembley.

El dia previ a la final, divendres dia 27, serà un dia atapeït d'activitat també a Wembley, amb els entrenaments i les rodes de premsa oficials. L'equip d'Alex Ferguson s'entrenarà a l'escenari del partit a partir de les 17.30 hores, mentre que el Barça ho farà a les 19 hores. Es preveu que 45 minuts abans de cada entrenament, es faci la compareixença davant els mitjans de comunicació de cadascun dels tècnics, així com de dos jugadors de cada equip.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT