Barça
Esports Barça 01/05/2011

Aquest dilluns es posen a la venda les últimes entrades per a la tornada de la Lliga de Campions

Aquest procés, que començarà a les 10 hores, serà exclusiu per als socis sense abonament al Camp Nou, que podran comprar fins a dues entrades amb un 5% de descompte

Redacció
1 min

BarcelonaAquest dilluns a les 10 hores s'obrirà la venda d'entrades per al partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid. Aquest procés serà exclusiu per als socis sense abonament al Camp Nou.

Es podran comprar fins a dues entrades amb un 5% de descompte en la primera entrada, i només es podran comprar per internet al lloc web del Club www.fcbarcelona.cat, al web de ServiCaixa i al de Ticketmaster.

La disponibilitat d'entrades dependrà de les alliberacions de seients per part dels socis amb abonament que no assistiran al partit. Per això és molt important que aquests socis que no puguin assistir al partit, alliberin la seva localitat a través del Seient Lliure.

Per motius de seguretat, el FC Barcelona es reservarà el dret d'obrir o no la venda presencial quan ho convingui.

Tal com estipula la normativa de la UEFA, el Reial Madrid disposarà de 4.687 entrades per a aquest partit. Com és habitual, els aficionats del conjunt blanc s'ubicaran a la tercera graderia del Gol Sud.

stats