Barça
Esports Barça 08/06/2011

"Si la direcció esportiva es vol gastar més de 45 milions en fitxatges s'haurà d'aprovar en junta"

Javier Faus ha assegurat: "si el Barça deixés de fitxar durant dos anys s'arreglarien els problemes de cop, però entenem que aquesta no és la manera"

Albert Solé
1 min
Pancarta sobre Cesc al Barça - Arsenal al Camp Nou / EFE

BarcelonaEl vicepresident econòmic del Barça, Javier Faus, ha tornat a insistir que aquesta temporada el club només pot invertir en fitxatges 45 milions d'euros, més els diners que es puguin ingressar de les ventes que es facin. "Si la direcció esportiva ens demana que vol gastar més, aquesta decisió no la prendré jo si no la junta directiva", ha comentat. De fet, amb els números que estan sortint publicats a la premsa, si el Barça vol fitxa aquest any de cop Cesc Fábregas i Alexis Sánchez, els números no surten.

"Econòmicament, si el Barça no fitxés res en dos anys solucionaríem els problemes de cop, però entenem que aquesta no és la manera perquè volem seguir sempre sent els millors del món i no es pot deixar d'invertir en el futbol", ha reconegut Faus.

I davant la crítica que es fa a totes les juntes p { margin-bottom: 0.21cm; } del Barça que volen invertir pocs diners –el diners al camp o al banc–, Javier Faus ha estat molt clar: "Nosaltres som partidaris dels diners al camp, però el problema és que no hi ha diners al banc, hi ha 0 al banc i a canvi hi tenim 300 milions de deute. Això canviarà aviat, en dos o tres anys el Barça serà el club financerament més solvent del món, però necessitem aquests 2 o 3 anys de travessia del desert per arreglar els comptes".

stats