JUNTA DIRECTIVA
Esports Barça 18/01/2011

La junta directiva del Barça aprova els canvis a l'aparell de comunicació

Pere Gratacós ja és el cap de la ciutat esportiva i la comissió de seguiment dels estatuts ja té aprovats tots els seus membres

Toni Padilla
2 min
El president del Barça Sandro Rosell

BarcelonaEl portaveu de la junta directiva del Barça Toni Freixa ha comunicat els canvis que s'han acordat en l'estructura del club. Els principals són el nomenament de Gerard Guiu com a nou Cap del Gabinet de presidència, de Ketty Calatayud com a Directora de comunicació, de Pere Jansà com a cap de l'àrea estratègica de comunicació i de Pere Gratacós com a Cap de la Ciutat esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Gerard Guiu, de 31 anys, és llicenciat i màster en dret per ESADE i màster en periodisme per l'Universitat de Barcelona i l'University Columbia de Nova York. En la seva trajectòria professional, ha destacat com a cap de gabinet d'Esther Giménez-Salinas, rectora de l'Universitat Ramon Llull, cap del gabinet de l'alcalde de Lleida Ángel Ros i cap del gabinet de Marina Geli, consellera de Sanitat.

Ketty Calatayud és periodista i ha treballat en els darrers anys a La Vanguardia. Des de fa quatre anys dirigia la secció "Vivir" de la Vanguardia,i abans havia treballat a la secció d'esports. Calatayud ocupa el lloc de Pere Jansà, el director de comunicació fins ara, qui assumeix un nou càrrec, el de cap de l'àrea d'estratègia de comunicació. Aquests canvis s'han produït després de setmanes de reunions en que s'havia arribat a la conclusió de que calia canviar la comunicació de la directiva després d'algunes crítiques rebudes per la manca de presència en els mitjans del president Rosell.

El nomenament de Pere Gratacós, qui fou seleccionador català, arriba finalment, doncs feia temps que es sabia que havia d'assumir la responsabilitat de coordinar la feina a la Ciutat esportiva. Segons Freixa, Gratacós "queda integrat dins de l'àrea d'instal·lacions. És el responsable de tota aquella instal·lació".

A més, en la Junta directiva realitzada dilluns per la nit es va tancar l'equip que formarà la Comissió de control dels estatuts, que tindrà la responsabilitat de controlar la feina feta pel club assegurant-se que sempre compleixi el codi ètic. Aquesta junta presentarà la seva feina en la propera Assemblea de compromisaris (que es fàra entre el setembre i l'octubre), i estarà formada per Joan Manuel Trayter, jurista de dret púbic com a president de la Junta, Teresa Duplà (Catedràtica de Dret Romà d’ESADE), Joan Carles Maresca (Advocat i professor de Dret Administratiu), Àlex Bas (Doctor en Dret), Ramon Adell (Catedràtic d’Economia de l’Empresa i president de la Comissió Econòmica del club), Marcos Mas (Advocat de l’Estat i membre de la Comissió Disciplinària del club), Jordi Calsamiglia (Advocat i membre de la Comissió Disciplinària del club), Fermín Morales (Catedràtic de Dret Penal Universitat Autònoma de Barcelona), Ignacio Garmendia (Registrador mercantil) i Roman Gómez com a secretari (Advocat) .

Freixa també ha fet públic els càrrecs que faltava adjudicar a la Comissó Econòmica del FC Barcelona. Carles Tusquets assumeix la vicepresidència i Josep Maria Xercavins serà el secretari.

stats