Barça
Esports Barça 22/12/2011

Sandro Rosell: "Al Japó ha sigut un plaer sentir els elogis de tota la gent del futbol"

El president del Barça ha repassat el primer any i mig de mandat i ha destacat que "la situació econòmica està redreçada, sabem cap on anem"

Albert Solé
1 min

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha fet una repassada a l'any 2011 del Barça, que ha acabat amb la consideració del món del futbol com el millor equip de la història: "Tothom diu que som el millor equip de la història i és una satisfacció sentir-ho. Aquests dies a Japó ha sigut un plaer sentir els elogis de tota la gent del futbol".

En aquest sentit, Rosell ha explicat que en l'àrea esportiva, després d'un any i mig encara han millorat més un equip que ja era molt bo: "Per això en aquest any i mig hem intentat reforçar l'equip, un equip que ja era molt bo, però hem fet allò del 'fine tunning' que diuen els anglesos. En un any i mig hi ha hagut 8 canvis en la primera plantilla del Barça i s'ha notat per ser reconeguts el millor equip de la història del futbol".

El president blaugrana ha explicat que l'aposta pel futbol base s'ha notat amb la inauguració de la nova Masia, i amb el fet tots els entrenadors del futbol base passin de tenir mitja jornada i jornada sencera perquè tinguin dedicació complerta.

stats