BARÇA

La "intriga" de les eleccions del Barça, a la portada del 'The New York Times'

Tant l'edició internacional com la novaiorquesa del diari tracten les eleccions del club blaugrana, que tenen un espai a la portada

"Intriga en les eleccions del Barça", titula l'edició novaiorquesa del ' The New York Times', que tant en l'edició internacional com en la novaiorquesa dedica un espai a la portada al club blaugrana.

"El FC Barcelona amb estrelles com Luis Suárez, extrem esquerre, i Lionel Messi, és una de les marques esportives més valuoses", diu el diari, que afegeix: "La cursa per elegir el seu nou president té els ingredients d'una campanya política: acusacions de corrupció, rivals alternatius i promeses improbables", afegeix.

A l'edició internacional, el diari es pregunta al titular: "Qui és el cap? Al Barça, 160.000 decideixen". El diari recorda que al club blaugrana l'elecció del president se segueix fent "de manera antiga: paper, sobres i un munt d'urnes", i parlen amb Xavier Sala i Martín, exdirigent del club, que assegura que el seu vot és com el seu país: "És una cosa que em pertany", diu.