Barça
Esports Barça 16/03/2012

Les entrades per als partits de quarts de final entre el Barça i el Milan, disponibles a partir del 20 de març

Els socis podran efectuar les seves compres del 20 al 21 de març, per al partit d'anada. A partir del 21 es podran comprar les entrades per a la tornada

Ara
1 min
Un moment del Barça-Milan on es veuen les xarxes que hi ha darrera les porteries del camp nou.

BarcelonaDes del dimarts 20 de març a les 10 hores i fins al dimecres 21 de març a les 19 hores estarà obert, a través del lloc web del club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit d’anada de quarts de final de la Lliga de Campions entre l’AC Milan i el FC Barcelona (28 de març).

El procés és exclusiu per als socis del club, i caldrà fer-lo a través d’un formulari disponible a la secció "socis" del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en cas que vulguin viatjar junts.

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 22 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El mateix dia, el club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades.

A partir del dimecres 21 de març, els socis del FC Barcelona tindran prioritat exclusiva per comprar les entrades disponibles per al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l’AC Milan (3 d’abril).

El dijous 29 de març s’obrirà, per al públic en general, un segon procés de venda d’entrades amb les que provinguin del Seient Lliure, i es posaran a disposició totes les entrades disponibles a cada moment. La disponibilitat anirà variant segons el ritme d’alliberacions fetes a través del Seient Lliure per part dels socis amb abonament que no puguin assistir al partit. Es podran adquirir fins a sis entrades per persona.

stats