Barça
Esports Barça 25/07/2012

Les entrades del Camp Nou del clàssic de l'octubre, i de tota la Lliga, a la venda a partir d'aquest dijous

Les localitats per al partit contra el Reial Madrid només estaran disponibles per als socis sense abonament: només dues per soci, i amb 5% de descompte en la primera

Ara
1 min
Aficionats del Barça dimecres amb una pancarta d'agraïment al Pep

BarcelonaDes d'aquest dijous 26 de juliol, els socis i aficionats del Barça ja podran adquirir les entrades per a tots els partits de Lliga que es juguin aquesta temporada al Camp Nou. Les entrades es podran adquirir a partir de les 10 hores d'aquest dijous i la compra es podrà fer a través del lloc web oficial del club, presencialment a les taquilles de l'Estadi (tant les de l'accés 14 com les del Boulevard als accessos 7 i 9), així com també a través de Ticketmaster.

Entrades Barça-Madrid, només per als socis sense abonament

També a partir d'aquest dijous, els socis sense abonament gaudiran del privilegi de poder adquirir en exclusiva les entrades més desitjades, com són les del clàssic contra el Reial Madrid, previst per al cap de setmana del 6 o 7 d'octubre. Els canals de venda seran els mateixos.

Per a aquest partit només es podran comprar dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% en la primera entrada. Quan les entrades disponibles s'exhaureixin es tancarà la venda de localitats fins a uns dies abans del partit, quan es tornarà a obrir per vendre les localitats disponibles provinents del Seient Lliure.

stats