Copa del Rei
Esports Barça 24/01/2013

Les entrades per al Madrid-Barça, a la venda a partir d'aquest divendres

El club blaugrana disposarà d'un total de 598 entrades que tindran un preu únic de 40 euros

Ara
1 min
Andrés Iniesta celebra el tercer gol del Barça

BarcelonaDes d'aquest divendres a les 10 hores i fins al diumenge dia 27 a les 19 hores estarà obert a través de la web del Barça el procés de sol·licitud de les entrades per al partit de l'anada de la semifinal de la Copa del Rei entre el Reial Madrid i l'equip blaugrana, que es disputarà al Santiago Bernabéu aquest dimecres 30 a les 21 hores.

El procés és exclusiu per als socis del club. El Barça disposarà d'un total de 598 entrades que tindran un preu únic de 40 euros. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es repartiran entre els socis (407) i les penyes (102). El 15% d'entrades restants (89) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del club i als patrocinadors.

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 28 de gener se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El mateix 28 de gener el club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida, que es durà a terme el dimarts 29.

stats