BARÇA
Esports Barça 18/02/2013

Xavi entra en la convocatòria per viatjar a Milà i Villa és baixa per decisió tècnica

Adriano, amb molèsties als isquiotibials, també és baixa. Roura ha convocat 20 jugadors, entre ells, el porter Oier, del filial

Ara
1 min
Xavi Hernández, durant un entrenament amb el Barça / FCBARCELONA.CAT

Sant Joan DespíDesprés del triomf contra el Granada a la Lliga, el Barça ha començat aquest dilluns a preparar el partit de Lliga de Campions de dimecres contra el Milan. Quan ha acabat l'entrenament, el segon entrenador del Barça, Jordi Roura, ha fet pública la convocatòria. Xavi, que ha rebut l'alta mèdica, ha entrat a la llista per viatjar aquest dimarts a Milà.

Els blaugranes s'han exercitat al matí a la Ciutat Esportiva i la principal novetat de l'entrenament ha estat la tornada al grup de Xavi i Villa, i, tot i que Xavi sí que ha estat convocat, Villa no ha entrat a la llista per decisió tècnica. Qui no s'ha pogut exercitar amb la resta dels companys ha estat Adriano. El jugador brasiler, que no va poder acabar el partit contra el Granada degut a unes molèsties als isquiotibials de la cama dreta, ha fet treball de fisioteràpia i, per tant, també ha estat baixa per decisió tècnica.

El segon entrenador del Barça, Jordi Roura, ha cridat el porter del filial blaugrana, Oier Olazabal, per completar l'entrenament i la llista de convocats.

stats