Barça
Esports Barça 20/07/2011

El primer equip treballa juntament amb el Barça B

Josep Guardiola entrena també amb 15 jugadors del planter per les nombroses baixes de la Copa Amèrica. Xavi i Puyol s'han exercitat al marge en les dues sessions

Redacció
1 min
Fins a 29 jugadors han entrenat sota les ordres de Guardiola aquest dimecres

BarcelonaDurant aquesta setmana, Josep Guardiola tindrà a les ordres 29 jugadors, com ja s'ha vist a la tercera jornada d'entrenaments a Sant Joan Despí. S'han sumat 15 jugadors del planter als del primer equip, que entrenen des de dilluns, pel reduït nombre d'homes disponibles.

La primera plantilla compta tan sols amb 14 jugadors –tenint en compte que els capitans, Carles Puyol i Xavi, estan fent feina específica, i que Bojan no està convocat– a l'espera del retorn dels participants a la Copa Amèrica.

Per tant, els futbolistes que Eusebio Sacristán té disponibles entrenaran conjuntament amb els del primer equip. Són Miño, Masip, Oier, Dalmau, Balliu, Armando, Rosell, Carmona, Riverola, Gustavo, Soriano, Saúl, Cuenca i Lobato, a més del mexicà Jonathan dos Santos, que ja havia entrenat amb ells els dies anteriors.

Eusebio, amb cinc jugadors lesionats i vuit amb compromisos de seleccions, tampoc tenia disponible la meitat de la plantilla i s'ha incorporat a la sessió amb l'equip de Guardiola.

En la sessió de la tarda, tot ha seguit igual que al matí i els jugadors del primer equip i del filial s'han entrenat conjuntament, a excepció de Puyol i Xavi, que segueixen exercitant-se al marge del grup.

stats