BARÇA
Esports Barça 17/05/2011

La nova equipació del Barça, en detall

El FC Barcelona ja ha presentat les noves samarretes de la propera temporada. Thiago, Pedro i Puyol han estat els models escollits per la multinacional de cara a promocionar els nous uniformes

Redacció
1 min
La samarreta de Carles Puyol amb la nova serigrafia

BarcelonaLa samarreta blaugrana té unes franges molt més fines que les actuals i té un toc que recorda a la samarreta de la temporada 2005/06, que també era d'aquest estil. El 'look' de la samarreta és atrevit però sense oblidar la identitat del club amb les franges blaugrana. El coll torna a ser vermell i darrere el coll es troben les inicials del club (FCB) i la senyera. Dins de la samarreta, a la part posterior de l'escut, hi apareix el lema "més que un club".

La gran novetat es troba a la part davantera, on llueix el patrocini de 'Qatar Foundation'. Mentrestant, 'Unicef' es podrà veure a la part inferior de la samarreta. Els pantalons tornen a ser blaus i les mitges també seran blaves. La segona equipació serà de color negre en la seva totalitat.

Samarretes reciclades

La primera i la segona equipació de cara a la temporada 2011-2012 tenen un disseny contemporani. Estan fabricades amb un teixit reciclat per a reduir l'impacte medioambiental i compten amb beneficis de rendiment integrat per a permetre als jugadors anar més lleugers.

A la part dreta de la pàgina es poden veure les diferents fotografies de les samarretes amb Pedro, Puyol i Thiago Alcántara com a protagonistes.

stats