BARÇA
Esports Barça 09/12/2017

Valverde parla del cas Mascherano: "Al mercat d'hivern volem reforçar-nos, no debilitar-nos"

El tècnic dona a entendre que el Jefecito només marxarà si se li troba un recanvi

M.m.
1 min
Ernesto Valverde

BarcelonaEl cas Mascherano va en boca de tothom i, esclar, també se'n fa ressò una de les parts interessades com és l'entrenador Ernesto Valverde. Tot i que el tècnic blaugrana no ha aclarit el futur del Jefecito, sí que ha donat a entendre que la seva hipotètica sortida en el mercat d'hivern anirà condicionada a l'arribada d'un recanvi de garanties.

"És una qüestió de caràcter intern. De la mateixa manera que no parlem d'incorporacions, tampoc parlem d'aquest tema", ha respost d'entrada Valverde, que ha acabat amb un "veurem què passa" i una reflexió: "El Barça, com qualsevol equip, el que pretén en un mercat de fitxatges és reforçar-se, no debilitar-se".

Catalunya Ràdio avançava divendres que el Barça i Mascherano ja han arribat a un acord perquè l'argentí deixi el club blaugrana el 31 de gener i que el seu comiat coincidiria amb l'arribada d'un altre central. Aquesta tesi coincidiria amb el que diu Valverde –llegint entre línies–, si bé les parts –club i jugador– neguen oficialment que s'hagi arribat a aquest pacte.

"Encara no ha arribat el mercat d'hivern, estem esperant que arribi. És cert que estan sortint qüestions que cal afrontar. Per ara Mascherano és un jugador nostre, i sempre que ha hagut de jugar ho ha fet a un gran nivell. Té un compromís amb el club que ha demostrat cada vegada que ha sortit al camp", ha afegit Valverde.

stats