Barça
Esports Barça 11/12/2011

Els mitjans espanyols es rendeixen a la superioritat del Barça contra el Reial Madrid

Els rotatius coincideixen a dir que els blaugranes es van imposar gràcies al joc col·lectiu i critiquen l'actitud sobre la gespa dels madridistes

Efe
2 min

MadridLa premsa espanyola es rendeix a la superioritat del Barça contra el Reial Madrid en l'últim clàssic que es va disputar al Santiago Bernabéu. Tot i que els blancs va marcar el gol més ràpid en un duel entre els dos equips, els blaugrana es va imposar 1-3, resultat que segons els diaris reflecteix el que va passar en el terreny de joc.

As titula a la seva portada: "Va guanyar el millor" i ofereix diversos apunts: "El fi estilista va derrotar el dur faixador", "El Barça es va sobreposar a un gol desafortunat als 23 segons" i "Messi i Iniesta superbs. Cristiano va tenir la seva pitjor nit ". En la seva presentació també inclou declaracions dels dos entrenadors. Mourinho: "Puntuant a Sevilla arribem líders a Nadal" i Guardiola: "No crec que el Madrid s'enfonsi per aquesta derrota".

El diari Marca encapçala amb "Poc Madrid molt Barça" i apunta que "El Madrid marca als 22 segons i Cristiano perdona, però el Barça no s'altera i imposa la creativitat d'Iniesta, Xavi i Messi". "Imperial Barça" i "Cop d'autoritat dels blaugrana davant un líder acomplexat", apunta també aquest rotatiu.

Pel que fa als esportius catalans, Sport qualifica els jugadors del Barça d'"Herois!" i destaca els següents titulars: "Remuntada amb lliçó de futbol en el clàssic", "Quarta victòria del 'Pep team' al Bernabéu", "Aquesta Lliga està molt viva" i "Els gols d'Alexis, Xavi i Cesc tornen a situar el Barça com a gran favorit per conquistar el seu quart campionat consecutiu". Mentre Mundo Deportivo parla d'"Una altra exhibició al Bernabéu".

Els diaris d'informació general s'han pronunciat en la mateixa línia que els anteriors. El Mundo reflecteix en portada que "El Barça torna a ser superior al Madrid" i a l'interior destaca: "Impera el vell ordre" i "La nit més dura de Cristiano". Ronaldo va fallar dues ocasions molt clares just abans del 1-1 i el 1-3. El portuguès va patir les queixes del seu propi públic. Desolació de Benzema en la seva actuació més completa i brillant des que va arribar".

La Razón diu que "La revenja haurà d'esperar", que "Mourinho no pot amb Pep" i que "El Barça va imposar el seu estil".

Abc avança en portada que "El Barcelona agafa aire davant un Reial Madrid que va perdre empenta" i a l'interior assenyala: "El Madrid va ser una gasosa", "Benzema es va quedar sol", "Alexis puja el que baixa Villa" i "Guardiola manté el magnetisme al Bernabéu".

Público diu que "El Madrid desaprofita el seu avantatge" i que "El Barça imposa el seu joc de toc i remunta el gol blanc marcat als 24 segons". Aquest mateix diari titula la crònica del partit: "Un estil sense discussió" i destaca declaracions dels entrenadors en què Mourinho intenta restar importància a la derrota i diu que "La sort ha marcat una mica la diferència", i les de Guardiola: "Em pensava que ens costaria més treure la pilota".

stats