Barça
Esports Barça 07/06/2011

Jonathan Soriano accepta ser moneda de canvi, i Jeffren diu que ell no

El pitxitxi de Segona estar molt agraït al Barça i diu que farà el que li demani el club, mentre que l'extrem hispanoveneçolà es nega a ser la torna d'un altre fitxatge

Redacció
1 min

BarcelonaEn declaracions fetes al programa Esports Cope, Jonathan Soriano ha deixat clar que no descarta marxar traspassat en alguna operació que ajudi al Barça a abaratir algun fitxatge. "Estic molt agraït al Barça i vull el millor per al club i per a mi. Si el millor per a totes dues parts és ser moneda de canvi, endavant".

El pitxitxi de Segona no ha tancat la porta, però, a continuar una temporada més, la que encara li queda de contracte, tot i que creu que "ha arribat el moment d'afrontar nous reptes i seguir progressant".

De tota manera, el futbolista vol ser pacient i avançar amb prudència. "Primer, caldrà veure què hi diu el Barça. Encara tinc un any més de contracte i em dec al club, però tinc ofertes tant d'Espanya com de l'estranger".

En canvi, Jeffren Suárez, que també té una temporada més de contracte amb el Barça (fins 2012), s'ha negat a fer el paper que sí accepta Soriano. Jeffren està ara concentrat amb la selecció espanyola sub-21, i ha dit: "no m'agrada ser moneda de canvi, però quan orni a Barcelona ja veuré què fan amb mi".

stats