Barça
Esports Barça 16/10/2011

Valdés fa 427 minuts que no encaixa cap gol

La solidesa defensiva del Barça aquesta temporada, tot i les baixes en defensa, s'està confirmant amb dades com la de minuts que fa que cap rival marca un gol a Víctor Valdés

N.a.
1 min
Valdés gesticula durant el partit contra el Racing.

BarcelonaFa gairebé un mes que el Barça no encaixa cap gol. Fa quatre partits (tres de lliga i un de Lliga de Campions), que l'equip blaugrana acaba amb la porteria a zero i, a més, des del gol de Pablo Hernández al minut 23 a Mestalla, fa 427 minuts que ningú supera Valdés.

Des d'aquell gol del València, el Barça ha superat amb fiabilitat els partits a casa contra l'Atlètic de Madrid, a Borisov en competició europea, a Gijón en Lliga, i dissabte davant el Racing al Camp Nou. L'explicació de Valdés, ahir, era el bon treball de tot l'equip. "Els companys estan ben col·locats i defensen molt bé i no ens creen gaires ocasions", va dir.

Segurs en Lliga al Camp Nou

La dada més destacada són els set partits de Lliga al Camp Nou que fa que cap rival hagi marxat amb un gol. Les visites del Vila-real, Osasuna, Atlètic de Madrid i Racing d'aquesta temporada s'han saldat amb contundència, però també cal sumar-hi els últims tres compromisos de la temporada passada, contra el Deportivo, l'Espanyol i l'Osasuna. En total, més de 630 minuts sense rebre gols.

stats