Barça
Esports Barça 01/07/2011

El fill de Berlusconi somia amb Andrés Iniesta per a l'AC Milan

El vicepresident del grup audiovisual italià Mediaset, Pier Silvio Berlusconi, fill del primer ministre d'Itàlia, somia poder veure jugar algun dia el jugador del Barça al club de la seva família

Efe
2 min
Els jugadors del Barça, a la seva arribada a les instal·lacions de l'Arsenal.

RomaEl vicepresident del grup audiovisual italià Mediaset, Pier Silvio Berlusconi, fill del primer ministre d'Itàlia, somia poder veure jugar algun dia Andrés Iniesta al club de la seva família, l'AC Milan.

"Si es parla de somnis, no tinc cap problema a dir que el meu és Iniesta, un migcampista de Pilota d'Or que juga en un equip fantàstic", ha afirmat Pier Silvio Berlusconi durant un acte en Cologno Monsese (nord d'Itàlia) en la nit de dimecres passat, en declaracions que avui recull la premsa esportiva italiana.

"El Barcelona, des de meitat de camp cap amunt és una formació de fàbula i bona part del mèrit és justament d'Iniesta", ha afegit.

Aquesta admiració cap a Iniesta és la que fa que el vicepresident de Mediaset, grup que controla, entre d'altres, els canals de televisió espanyols Cuatro i Telecinco, hagués preferit que l'última Pilota d'Or fora per al migcampista espanyol en comptes de per al seu company del Barcelona, l'argentí Leo Messi.

Pier Silvio Berlusconi ha expressat també la seva "perplexitat" per les últimes decisions que ha pres el tècnic brasiler Leonardo, qui ha decidit anar-se'n de l'Inter només sis mesos després d'arribar al club i després d'haver deixat prèviament l'etern rival, el Milan.

El fill del primer ministre italià s'ha referit a més a altres brasilers, l'exmilanista Kaká, actual jugador del Reial Madrid, i Pato, qui segueix jugant en el Milà i manté una relació amb la seva germana Bárbara Berlusconi.

Preguntat sobre un possible retorn de Kaká al Milan, Pier Silvio ha respost així: "Jo estic fet a la meva manera i en els grans retorns no hi crec gaire. Per tant...".

Sobre Pato, el vicepresident de Mediaset ha indicat que és millor no dir que el futbolista brasiler es quedi tota la vida en el Milan, perquè mai se sap, i ha assegurat que per a ell és ja "pràcticament un parent" i que "ara és més difícil vendre'l".

Per a la temporada que ve, el fill del propietari del Milan té molt clar quines són les seves prioritats, després que el seu club es proclamés guanyador de la Lliga italiana aquesta campanya.

"Jo prefereixo la Lliga de Campions perquè Europa m'agrada més. Dóna més visibilitat. Aixecar una altra copa de la Lliga de Campions seria fantàstic. Esperem poder aconseguir-ho aviat", ha afirmat.

stats