Barça
Esports Barça 30/06/2012

La final de l'Eurocopa més blaugrana

Fins a onze futbolistes formats a la Masia lluitaran aquest diumenge a Kíev per ser campions d'Europa: nou juguen amb la selecció espanyola i dos, amb la italiana

Ara
1 min
Andrés Iniesta i Joao Pereira lluiten per una pilota duran el partit entre Espanya i Portugal

BarcelonaLa final de l'Eurocopa 2012 tindrà clar color blaugrana. Fins a onze futbolistes formats al planter del Barça lluitaran aquest diumenge a Kíev (20.45h) per ser campions d'Europa: nou juguen amb la selecció espanyola i dos, amb la italiana. Actualment, però, són només set els que vesteixen la samarreta del Barça.

Els set blaugranes amb Espanya són Valdés, Piqué, Xavi, Iniesta, Cesc, Busquets i Pedro. A més, també hi juga el nou fitxatge, Jordi Alba, i l'exporter blaugrana del Liverpool, Pepe Reina.

Pel que fa al combinat italià, l''azzurra' té en plantilla a Thiago Motta i Mario Balotelli. El migcampista del PSG va arribar al Barça l'any 1999, amb 17 anys, i després de destacar al filial, va debutar al primer equip el 2001 sota les ordres de Carles Rexach. El davanter del Manchester City va fer una prova amb l'equip cadet del Barça durant tres partits.

stats