BARÇA
Esports Barça 16/02/2013

La fiscalia arxiva la demanda per malversació durant la gestió de Laporta

No ha trobat indicis de delicte en l'ús de la targeta de crèdit a nom del club, ni en la compra dels terrenys de Viladecans, ni en la seguretat del domicili de l'expresident

Ara
1 min

BarcelonaLa Fiscalia Superior de Justícia de Catalunya ha arxivat les diligències sobre la investigació de la gestió econòmica que va fer la junta directiva del Barça sota el mandat de Joan Laporta perquè no ha trobat cap indici de delicte.

Així doncs, la fiscalia no ha trobat indicis de delicte en l'ús que van fer els exdirectius del Barça de la targeta de crèdit del club. Tampoc ho ha fet en la compra dels terrenys de Viladecans i, per tant, ha refusat l'auditoria de Deloitte, que baixava el preu dels terrenys fins als cinc milions d'euros en comptes dels 18 que es van pagar.

D'altra banda, la fiscalia tampoc considera delicte el pagament de minutes a un bufet d'advocats extern al club per l'assessorament que van demanar els exdirectius blaugranes i, a més, també exculpa Laporta i els altres exdirectius per les despeses originades pels sistemes de seguretat instal·lats al domicili particular de l'expresident del Barça després que aquest rebés amenaces.

"La Fiscalia ha arxivat una denúncia que només pretenia embrutar la nostra imatge i reputació. La veritat sempre guanya", ha dit Laporta al seu compte de Twitter.

stats