Barça
Esports Barça 08/02/2021

A França ja vesteixen Messi amb la samarreta del PSG

La revista especialitzada 'France Football' fa bullir l'olla amb un article en què explica com pensa el club parisenc fitxar l'astre argentí

A.N.
1 min
La portada de la pròxima edició de la revista 'France Football'

Malgrat les paraules de Leo Messi en la seva última compareixença pública afirmant que no decidirà el seu futur fins al final d'aquesta temporada, els cants de sirena des de França s'han intensificat a poc més d'una setmana per a l'eliminatòria de Champions entre el PSG i el Barça. A les declaracions de futbolistes del club parisenc com Neymar o els argentins Leandro Paredes i Ángel Di María, així com del seu director esportiu, Leonardo, o l'entrenador, Mauricio Pochettino, s'hi ha sumat aquest dilluns l'avançament de la portada del pròxim número de la revista especialitzada France Football, la mateixa que atorga el guardó de la Pilota d'Or.

En la portada s'hi pot veure Messi vestit amb la samarreta del PSG amb motiu d'un article en què s'explica com pretén l'entitat francesa quedar-se amb el capità blaugrana. Entre els principals arguments citats per la revista hi ha l'interès de Neymar de retrobar-se amb Messi, així com els moviments "entre bambolines" de Leonardo per fitxar-lo. La pressió mediàtica no cessa des de París, malgrat que tant Ronald Koeman, entrenador del primer equip i portaveu improvisat pel fet de ser de les poques persones del club que s'exposa a la premsa, com els tres candidats a la presidència del Barça –Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa– han demanat respecte.

stats