Esports Barça 04/03/2021

Freixa: "No sé si som el vot útil, però sí el necessari"

El candidat de Fidels al Barça confirma l'acord amb un nou patrocinador per a la samarreta per 60 milions d'euros

2 min
Toni Freixa, candidat a la presidència del Barça

"Som el vot necessari per al Barça", ha sentenciat Toni Freixa en un acte en què ha fet balanç de la campanya. A tres dies de les eleccions, el candidat de Fidels al Barça ha demanat al soci que "no tingui por" i que vagi a votar. "El club pot estar en perill i confiem que el soci del Barça ho vegi", ha explicat. Tot i que la Generalitat ha reiterat que no es pot vulnerar el confinament comarcal per anar a votar a les eleccions de l'entitat blaugrana, Freixa defensa que "anar a votar és un fet que es pot justificar plenament, ja que no es pot posposar".

Freixa ha subratllat que durant la campanya no se'ls ha tingut en compte com una opció real per presidir el club i que ara ells han demostrat que hi són i que tenen opcions. "Som una candidatura que hem aportat solucions. Davant d'una candidatura que al final el que ha fet és amargar-se i una altra que sense experiència s'ha dedicat a rectificar-se constantment, nosaltres hem aportat solucions", ha sentenciat el líder de Fidels al Barça.

Un nou patrocinador lligat

El candidat també ha confirmat un nou patrocinador per a la samarreta del Barça. Es tracta d'una empresa de distribució de continguts amb seu a Hong Kong de la qual no ha volgut revelar el nom. L'acord està valorat en 60 milions d'euros i seria el patrocini més elevat en el món del futbol en l'actualitat. En aquestes negociacions, que van començar entre el juny i el juliol, hi ha sobre la taula la possibilitat que, en els partits al Camp Nou, la samarreta pugui quedar lliure de portar cap patrocini per respecte "als valors del club". A més, aquesta empresa no demana exclusivitat, cosa que permetria aprofitar també l'espai a la màniga de la samarreta.

Freixa està convençut que el dia 8 de març serà el nou president del Barça, però "la feina que hem estat fent la posarem a disposició del club, com espero que els altres candidats també ho facin. Tothom que es presenta a les eleccions ho fa pensant en el Barça i, si hi ha alguna feina que hagin fet ells, seria bo que la posessin a disposició del club".

stats