BARÇA
Esports Barça 26/03/2011

Keita: "Si tu ets a dalt, els que són a baix sempre parlen per intentar desconcentrar-te"

En una entrevista concedida a Barça TV, Seydou Keita ha tocat molts temes de l'actualitat culé. Alves, Abidal, Puyol, Xakhtar i Reial Madrid, entre d'altres ítems

Adrià Soldevila
2 min
KEITA FA DE MESSI El malià sempre hi és quan  se'l necessita, Guardiola ho sap prou bé, i ahir va respondre fent l'únic gol del partit.

BarcelonaSeydou Keita ha concedit aquest migdia una entrevista a la cadena del FC Barcelona, Barça TV. En aquesta l'entrevista, el malià ha confessat que es troba dins un vestuari "amb una humilitat completament inusual", posant com a exemple el desplaçament a Navarra de tot l'equip en la mort del pare d'Unzué.

En matèria de competició, Keita ha destacat els 5 punts amb el Reial Madrid i els ha valorat de gran importància: "Tenim opcions als tres títols i un bon avantatge amb el Reial Madrid que intentarem mantenir i, si podem, augmentar.” També del Madrid ha destacat que "de moment tenim dos partits i després ja ho veurem. Ara és important concentrar-se en el primer partit que ens ve i així anar fent. Tot i les victòries en els últims clàssics, no serà gens fàcil enfrontar-nos-hi”.

En defensa del club i de Dmitro Txigrinski, el malià l'ha recordat com una "molt bona persona i un gran jugador, però jugar al Barcelona no és fàcil. Aquí hi ha els millors jugadors del món i no va tenir temps d'adaptar-se a l’idioma i al joc. Però és un jugador molt bo". I pel que fa la renovació de Dani Alves, Keita ha volgut destacar la unió del vestuari en no comentar el tema, ja que "en el moment decisiu i més difícil de la temporada tenir tranquilitat és important per tenir el cap fred".

Ja per acabar, Keita ha volgut explicar com va viure la notícia de l'operació del seu company Éric Abidal, reconeixent que es va desanimar en un principi, però que gràcies al francès, tot el vestuari va recuperar-se: "El dia que es va saber, em va trucar a les onze de la nit i em va dir que tenia aquest problema. Jo li vaig dir que era impossible. Jo estava trist, però ell estava bé. Llavors, vaig dir-me, ok, si l’Éric està bé jo també he d’estar bé per donar-li suport. Si jo estic capcot no serà bo per a ell, i així mateix va passar amb el vestidor. Tots estàvem tristos, però el dia que va venir a veure'ns tots ens vam dir: hem d’estar alegres per donar-li suport, perquè és una persona fantàstica.”

stats