Barça
Esports Barça 01/09/2011

El Barça sotmetrà el patrocini de Qatar Foundation a l'aprovació dels socis en una assemblea

El portaveu de la junta directiva del Barça ha presentat el pressupost del club aquesta temporada 2011-2012 que s'ha d'aprovar, juntament amb l'acord de patrocini de Qatar, el projecte Camp Nou sense fum i la creació de la Grada Jove, en l'assemblea de socis compromissaris que tindrà lloc el dia 24 de setembre

Natàlia Arroyo
2 min
Toni Freixa, portaveu de la Junta Directiva del Barça.

BarcelonaToni Freixa ha exposat aquest migdia els temes que es van tractar ahir en la primera reunió de la junta directiva del Barça després del mes d'agost. Entre altres temes, la reunió va servir per aprovar el pressupost de la temporada 2011-2012, que tindrà 461 milions d'euros d'ingrés i un resultat de benefici d'uns vint milions d'euros.

Freixa també ha anunciat que la pròxima assemblea de socis compromissaris serà el 24 de setembre a les 15.00 h i coincidirà amb el Barça-Atlètic de Madrid, que es jugarà a les 22.00 h. "Hem volgut fer coincidir aquesta assemblea amb un dia de partit per potenciar-hi la participació", ha explicat.

Assemblea de compromissars, el dia 24 a les 15.00 h

L'assemblea haurà d'aprovar per majoria simple tres acords: la ratificació del contracte amb Qatar Sports Investment, l'aprovació del projecte Camp Nou sense fum i la creació de la Grada d'animació. "El veritable propietari del club és el soci, que té tot el nostre respecte i consideració; volem tenir en compte la seva voluntat en tots els aspectes, sobretot de caire social".

Prohibida l'entrada de cascos de motocicleta

El portaveu de la junta blaugrana ha parlat de la polèmica de no poder entrar a l'estadi amb cascos de motocicleta, com van denunciar alguns socis en el partit contra el Vila-real. Els responsables de seguretat del club "el consideren un objecte contundent" amb el qual algú pot "ocultar la seva identitat". Per això els coordinadors de seguretat han decidit que, a partir d'ara, "no serà permesa l'entrada al Camp Nou amb cascs".

Sobre la polèmica de les bengales a l'estadi Louis II de Mònaco, Freixa ha dit que "és molt difícil controlar qui compra les entrades per a aquests partits" i ha confirmat la intenció del club de seguir mantenint allunyats els aficionats radicals del Camp Nou. "Aquests incidents no tenen lloc al nostre estadi i mantenim la política de tolerància 0 amb els violents".

stats