BARÇA
Esports Barça 27/03/2011

Rosell: "Totes les queixes que ha fet Mourinho són absurdes. S'ha demostrat amb fets que no té raó"

En referència a Joan Laporta: "Són opinions i les opinions dels expresidents les respecto moltíssim, però les declaracions de polítics no entro a valorar-les"

Adrià Soldevila
3 min
Sandro Rosell, a la llotja amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

BarcelonaEls diaris Sport, Mundo Deportivo i El 9 han publicat aquest diumenge sengles entrevistes al president del FC Barcelona, Sandro Rosell, tots amb preguntes similars i també respostes similars per part del president del club blaugrana.

La pregunta més repetida i resposta de manera idèntica als 3 diaris ha estat en referència a les crítiques de l'expresident Joan Laporta per la seva gestió amb la publicitat de Qatar Foundation i la falta de contundència amb l'afer del dopatge, a les quals ha contestat que "són opinions i les opinions dels expresidents les respecto moltíssim, però les declaracions de polítics no entro a valorar-les". Pel que fa al tema del dopatge en sí, Rosell ha reiterat que "ens ha fet enfadar molt i anirem fins a les últimes conseqüències", explicant quin procediment utilitzarà el club. "Hem fet el requeriment a la COPE i estem preparant la demanda. Hem demanat una empresa internacional que que ens faci una estimació del prejudici al prestigi, la imatge i la marca Barça per la repercussió que ha tingut la difamació. Quan tinguem aquesta estimació posarem la demanda."

Tornant a Madrid, el president ha volgut criticar també l'entrenador del conjunt blanc, José Mourinho, posant èmfasi en les seves queixes no argumentades: "Són queixes no argumentades, no han tingut cap base. Si són queixes argumentades has de contestar, però si no tenen argument, la millor resposta és la indiferència. Totes les queixes que ha fet són absurdes, perquè s'ha demostrat amb fets que no té raó. El calendari és el mateix per a tots. S'ha queixat dels àrbitres i nosaltres també ho podríem fer tant o més que qualsevol."

Pel que fa als clàssics contra el Reial Madrid, el president ha volgut destacar que "Ens és igual. ¿Quatre? Doncs quatre. Els que siguin i contra qui sigui, el Madrid o qualsevol altre equip. Però si ho mirem des del punt de vista del mercat futbolístic, probablement són massa. El feeling em diu que bo pel futbol no ho és". També ha volgut defensar el Barça si es perd algun d'aquests partits: "Jo el que crec és que de cara a aquests partits tan importants, té més a perdre el Madrid que el Barça, esportivament i a tots els nivells. El Barça té més crèdit."

En defensa del club pel tema de la vaga de la propera jornada, Rosell ha volgut donar importància al fet que "Vam votar en contra de la vaga, però vam perdre. Estem a favor de la reivindicació, pero en contra de la vaga".

Nou mesos després de guanyar les eleccions al FC Barcelona, el president ha confessat que "les arques del club estan igual. El malalt segueix malalt, pero ara ja sabem el problema que té i quina medicina donar-li per curar-lo. Es guarirà en tres o quatre anys" i que si s'ha de fitxar Cesc Fàbregas, serà per menys de 50 milions: "A aquest preu no ve ni que Guardiola demani només aquest jugador". Recordant Cesc Fàbregas i el seu equip, l'Arsenal, Rosell ha confessat també que "Les relacions estan... com sempre. El tema de Jon Toral no ajuda. No ens ha agradat gens".

I, ja per acabar, Sandro Rosell ha volgut tranquil·litzar l'aficionat culé i destacar que la renovació de Guardiola, any rere any, és la millor fórmula perquè tothom estigui content i còmode a la institució: "La veritat és que ell se sent còmode any a any i jo també crec que és una bona fórmula per a ell i per a l'entitat. Ell té una autoexigència extrema. Es posa molta pressió i l'ha de saber administrar. Sempre he dit que m'agradaria que fos el nostre Alex Ferguson per acabar sent el nostre Franz Beckenbauer, però tot serà una decisió familiar. Espero que l'etapa de Guardiola a la banqueta del Barça acabi després que la de Rosell."

stats