LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 01/05/2011

La UEFA confirma que Frank De Bleeckere xiularà el partit al Camp Nou

L'àrbitre del partit de tornada de semifinals de la Lliga de Campions entre el Barça i el Madrid serà el belga, qui va arbitrar el Barça-Inter de la temporada passada expulsant a Motta i anul·lant un gol a Bojan que hauria eliminat els interistes.

Redacció
1 min
L'àrbitre belga Frank de Bleeckere podria xiular el Barça-Reial Madrid.

BarcelonaLa Uefa ha fet saber la designació arbitral de cara al partit de dimarts al Camp Nou. El belga Frank De Bleeckere, citat per José Mourinho en la roda de premsa posterior al partit d'anada, serà l'àrbitre de la tornada. En espera de saber qui serà l'àrbitre del United-Schalke, tot apunta que seria Pedro Proença, el portuguès que podia haver xiulat el partit al Santiago Bernabéu. Guardiola, abans de conèixer la decisió final de la UEFA, ja va dir que "Mourinho serà feliç si xiula un portuguès".

De Bleeckere és un àrbitre que no deixa a ningú satisfet, doncs va dirgir el partit de tornada de les semifinals de la temporada passada entre el Barça i l'Inter. Llavors, va fer perdre els nervis a Mourinho en expulsar a Thiago Motta, però va indignar els barcelonistes en anul·lar un gol de Bojan que hauria classificat el Barça per unes dubtoses mans de Touré Yaya.

L'àrbitre flamenc també va dirigir la supercopa d'Europa entre el Barça i el Xakhtar, i una derrota del Barça de Rijkaard al camp del Chelsea (1-0).

stats