LLIGA ESPANYOLA
Esports Barça 08/05/2011

Xavi Hernández: "Això ho tenim a tocar. Esperem poder aconseguir-ho dimecres amb el Llevant."

Els jugadors del Barça s'han mostrat molt satisfets després del partit que han disputat. D'altra banda, els de l'Espanyol es mostren animats per seguir lluitant

Adrià Soldevila
1 min
Els jugadors del Barça i l'Espanyol compleixen el minut de silenci per Seve Ballesteros.

BarcelonaEn declaracions posteriors al partit, els jugadors del FC Barcelona han comentat que la lliga està molt a prop del conjunt culé i que desitgen poder aconseguir-la dimecres, per així concentrar-se de ple en la final de la Lliga de Campions. Xavi Hernández ha comentat que "això ho tenim a tocar. Esperem aconseguir-ho dimecres al camp del Llevant. Fins i tot una derrota o un empat del Madrid ens faria campions. Feliços de gairebé aconseguir la lliga". També Iniesta ha destacat que "ens falta un punt per al títol. El tenim molt a prop".

Els jugadors del Barça han insistit en què quan abans es guanyi la lliga, millor per poder-se concentrar pel partit de Wembley. Xavi ha dit que "l'important és que guanyem al més aviat possible, per tenir dues setmanes per preparar el partit de Wembley" i Iniesta ha insistit comentant que "quan abans es guanyi la lliga, millor. Mai hi haurà relaxació per jugar la final de la Champions League."

D'altra banda, els jugadors de l'Espanyol s'han mostrat confiats de cara al futur i han volgut deixar clar que continuaran lluitant per l'Europa League mentre sigui possible. Javi Márquez s'ha mostrat decebut amb el partit i ha comentat que "te'n vas amb una sensació agredolça, perquè creus que s'emporten massa. Han marcat la diferència els dos errors que hem comès". Tot i això s'ha mostrat animat per seguir lluitant per Europa: "Dimecres tenim una final i anirem al 300%." Jordi Amat ha sentenciat amb un "lluitarem fins a l'últim segon".

stats