BARÇA
Esports Barça 30/04/2011

Guardiola decideix que Pinto serà titular avui a Sant Sebastià en detriment de Victor Valdés

El tècnic del Barcelona ha decidit que el porter suplent, José Manuel Pinto, serà avui titular a Anoeta. La clau: assegurar-se la porteria per la tornada de la Champions

Redacció
1 min
Pinto serà dubte fins a última hora.

BarcelonaAvui el FC Barcelona vol acabar de sentenciar la Lliga al camp de la Reial Societat, a l'estadi d'Anoeta. Pep Guardiola, però, sap que el partit més important de la setmana és el del proper dimarts, davant el Reial Madrid al Camp Nou, en la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions. Amb l'expulsió a l'anada del porter suplent, Pinto, el tècnic blaugrana no vol sorpreses i prefereix no fer jugar Victor Valdés, amb el perill que això suposaria. Una lesió de Valdés provocaria que davant el Reial Madrid hagués de jugar el porter del filial, el cornellanenc Rubén Miño.

Amb tots aquests factors en joc, Guardiola avui farà sortir de titular José Manuel Pinto, que ja ha fet grans intervencions. En els 4 partits que ha disputat de Lliga aquesta temporada, el Barça els ha guanyat tots quatre, encaixant tan sols dos gols. A la Copa del Rei, Pinto ha disputat tota la competició, sent dels jugadors més decisius, amb grans aturades; i a la Lliga de Campions, el porter del Puerto de Santa María ha disputat dos partits, amb dos victòries pels blaugrana i cap gol encaixat.

stats