BARÇA
Esports Barça 12/02/2011

David Villa marca de vaselina en el minut 78 i dóna un punt important al Barça al camp de l'Sporting (1-1)

El conjunt de Pep Guardiola no ha pogut marcar el segon en una segona part de gran insistència ofensiva, marcada per un Sporting tancat a la seva àrea

Adrià Soldevila
David Villa i Leo Messi celebren el gol de l'empat.

BarcelonaDescans al Molinón en el partit que enfronta a l'Sporting de Gijón i al FC Barcelona. El Barça ha començat el partit amb certs dubtes a la zona defensiva que, sumats a la insistència i ganes de l'Sporting, han fet possible que l'equip local s'hagi avançat en el marcador. En el minut 16, David Barral ha recollit una pilota al mig del camp i amb una gran carrera, driblant Piqué a l'interior de l'àrea, i amb una gran definició creuada, ha posat per davant en el marcador a l'Sporting. Només un parell de xuts d'Andrés Iniesta amb intenció han significat perill sobre la porteria de Cuéllar i, ni Messi, ni Villa, ni l'avui substitut de Pedro, Ibrahim Afellay, han pogut rematar a la porteria contraria. El Barça s'ha estancat a la zona de tres quarts de camp, davant un Sporting defensiu i sortint amb rapidesa al contraatac, que ha aconseguit fer mal al conjunt de Pep Guardiola.

A la segona part, el Barça ha sortit amb una mentalitat diferent i, tocant com ens acostuma, troba els espais necessaris per crear ocasions. Xuts de Messi, Xavi i Alves han pogut decantar la balança un altre cop cap a l'empat, però les intervencions magnífiques de Cuéllar ho han impedit. En el minut 78, però, Cuéllar no ha pogut aturar una gran vaselina efectuada per l'exjugador de l'Sporting, entre altres, David Villa, que ha definit d'aquesta manera una assistència en profunditat de Leo Messi. El Barça ha seguit insistint a la recerca del segon gol, però l'Sporting ha pogut aguantar el resultat i l'equip blaugrana ha acabat el partit sumant un punt important, després de no poder superar en més oportunitats la defensa rocosa dels locals.

1 Sporting - 1 Barcelona

Sporting: Cuéllar; Sastre, Botía, Ivan Hernández, José Ángel; Andre Castro, Nacho Cases; Diego Castro (Bilic, 88'), De las Cuevas (Canella, 59'), Nacho Novo (Carmelo, 66'); David Barral

Barcelona: Valdés; Dani Alves, Piqué, Milito (Keita, 66'), Maxwell; Mascherano, Xavi, Iniesta (Bojan, 81'); Afellay (Pedro, 45'), Villa i Messi.

Gols: 1-0 (16') Barral. 1-1 (78') David Villa.

Àrbitre: Pérez Lasa (col·legi basc). T.G: Sastre, José Ángel, Barral i Cuéllar (Sporting); Valdés, Afellay, Mascherano, Xavi, Pinto i Pedro (Barça)